Livestream

Veulenveiling Midden-Nederland verzorgt in samenwerking met EQuiFilm een Livestream. Wanneer u niet in de gelegenheid bent de veiling persoonlijk te bezoeken, kunt u via deze Livestream de veiling in zijn geheel volgen. Op de dag van de veiling vindt u een link naar de Livestream op de homepage van deze website www.veulen-veiling.nl. Nieuw dit jaar is ons DAI systeem, waardoor u de veiling vanuit huis nog beter kunt volgen: 

Bieden op afstand - nu nog makkelijker!

Met het doel om mensen op afstand van dezelfde informatie te voorzien als de bezoekers van Veulen Veiling Midden-Nederland werd in 2016 voor het eerst gebruik gemaakt van het Dynamic Auction Information (DAI) systeem. GeĆÆnteresseerde kijkers en potentiĆ«le kopers kunnen online de veiling optimaal live volgen. Let op: gebruik Google Chrome voor optimaal kijkplezier. 

DAI toont naast de door EQuifilm verzorgde livestream en veuleninformatie niet alleen het actuele bod, maar ook uit welk deel van het publiek de biedingen komen. Hierdoor wordt de veiling voor de kijker thuis een stuk overzichtelijker en transparanter. Weet u nu al dat u mee wilt bieden op afstand? Neem dan alvast contact op met Veulenveiling Midden-Nederland, de organisatie benadert u zo spoedig mogelijk en bespreekt met u de mogelijkheden zodat u direct vanuit huis kunt meebieden.

Vragen over DAI? Neem contact op met Mischa Hondius via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DAIpicturelaptop